AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın üstünde durmak

Kahve falında kayanın üstünde durmak

Kahve falında kayanın üstünde durmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kayanın üstünde durmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işarettir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında buzda kayan görmek sevgi dolu haberler alınacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kayan toprak görmek işlerinin yolundan çıkacağına, sevinçli haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında paten kayan birini görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir