AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin en üstünde durmak

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında merdiven üstünde durmak bir üniversitede hoca olunacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, canla başla çalışacağına delalet eder.

Kahve falında geminin en üstünde olmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına inanılır.

Kahve falında binanın en üstünde olmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir