AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstünde durmak

Kahve falında taşın üstünde durmak

Kahve falında taşın üstünde durmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sabrını zorlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işarettir.

Kahve falında taşın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında taşın üstünde durmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde durmak birlikteliğe başlayacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde durmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su üstünde durmak borçların artacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kayanın üstünde durmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kar üstünde durmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip üstünde durmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir