AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde durmak

Kahve falında kar üstünde durmak

Kahve falında kar üstünde durmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bir ortaklık kurulacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde durmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında kar üstünde durmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünde durmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında taşın üstünde durmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kederlerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında duvar üstünde durmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalet eder.

Kahve falında kayanın üstünde durmak daima ona hürmet göstereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir