AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde durmak

Kahve falında su üstünde durmak

Kahve falında su üstünde durmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zorlukların aşılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında su üstünde durmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında su üstünde durmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde durmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde durmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına inanılır.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde durmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir