AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip üstünde durmak

Kahve falında ip üstünde durmak

Kahve falında ip üstünde durmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işsiz kalmaya, malının ve parasının da büyüyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip üstünde durmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında ip üstünde durmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipin üzerinde durmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında taşın üstünde durmak başarı için yılmadan çalışılacağına, eşlerin boşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üstünde durmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında su üstünde durmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak ticaretinin de bozulmayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde durmak itibar kaybedeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir