AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar dibinde oturmak

Kahve falında duvar dibinde oturmak

Kahve falında duvar dibinde oturmak dünyanın kendisine galip gelmesine, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, kişinin içinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında duvar dibinde oturmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında duvar dibinde ağlamak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, küslerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında denizin dibinde oturmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın dibinde oturmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dibinde oturmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir