AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun dibinde oturmak

Kahve falında havuzun dibinde oturmak

Kahve falında havuzun dibinde oturmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, açların doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında havuzun dibinde olmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun dibini görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalettir.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda dibe dalmak kırgınlıkların geçeceğine, rakiplerini alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havuz dibine dalmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir