AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dibinde oturmak

Kahve falında ağaç dibinde oturmak

Kahve falında ağaç dibinde oturmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında ağacın dibinde oturmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ağaç dibinde oturmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar dibinde oturmak hayırlı bir eşe, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin dibinde oturmak ondan kazanç elde edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç dibi kazmak asil kimselerden çıkacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir