AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe duvarında oturmak

Kahve falında bahçe duvarında oturmak

Kahve falında bahçe duvarında oturmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hayatının yoluna gireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak huzurlu günlerin biteceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarı örmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, elde bulunan imkânların artacağına inanılır.

Kahve falında bahçe duvarı yıkmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında bahçe duvarı yapmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe duvarına çıkmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında bahçe duvarı görmek büyük işlere imza atacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe duvar görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir