AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar dibinde ağlamak

Kahve falında duvar dibinde ağlamak

Kahve falında duvar dibinde ağlamak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar dibinde ağlamak gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında duvar dibinde ağlamak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar dibinde oturmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında okyanusun dibinde olmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde dibe batmak alkış alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında deniz dibinde nefes almak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin dibini görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Kahve falında havuzda dibe dalmak yeni bir çevre edinileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir