AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın dibinde oturmak

Kahve falında ağacın dibinde oturmak

Kahve falında ağacın dibinde oturmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, tüm keyfinin kaçacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında ağaç dibinde oturmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında ağacın dibinde oturmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında denizin dibinde oturmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar dibinde oturmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç dibi görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dibinde para bulmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir