AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibinde oturmak

Kahve falında denizin dibinde oturmak

Kahve falında denizin dibinde oturmak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında denizin dibinde oturmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ağacın dibinde oturmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ağaç dibinde oturmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar dibinde oturmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yeni bir eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dibine dalmak işten ve güçten el etek çekileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işarettir.

Kahve falında deniz dibi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir