AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar boyası almak

Kahve falında duvar boyası almak

Kahve falında duvar boyası almak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar boyası almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara boya sürmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında duvar boyası almak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir