AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı boyalı duvar gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek fesada bulaşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, gülen yüzünün de solacağına delalet eder.

Kahve falında duvar boyası görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulur.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Kahve falında duvara boya görmek böyle işlere kalkışacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında boyalı duvar görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek kurulu düzeni olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında duvarı boyalı görmek başarılarını arttıracağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir