AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda mavi boya görmek

Kahve falında duvarda mavi boya görmek

Kahve falında duvarda mavi boya görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, nefsine uyacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında duvarda mavi boya gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Kahve falında boyalı duvar görmek kişinin içinin daralacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Kahve falında boyanmış duvar görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında duvar boyası almak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe duvar boyası görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir