AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işaret eder.

Kahve falında duvara boya yapmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyalı duvar görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında boyasız duvar görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Kahve falında boyası dökülmüş duvar görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çektiği yokluğun unutulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni boyanmış duvar görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir