AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, duygularını açığa vuracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işaret eder.

Kahve falında duvara boya sürmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek patron koltuğuna geçeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında duvar boyası görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni boyanmış duvar görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir