AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı boyalı duvar görmek

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, şeref ve haysiyetin artacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işarettir.

Kahve falında sarı boyalı duvar gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında sarı duvar boyası görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe duvar boyası görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara boya yapmak borçlanıp, hasta olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyasız duvar görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir