AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara boya sürmek

Kahve falında duvara boya sürmek

Kahve falında duvara boya sürmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına işarettir.

Kahve falında duvara boya sürmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında duvara boya sürmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında siyah boya sürmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yüze boya sürmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne boya sürmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz boyası sürmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bahtının da çok parlak olacağına işarettir.

Kahve falında göze mavi boya sürmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, ömrünün de uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında saçına boya sürmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında saça boya sürmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir