AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar badana yapmak

Kahve falında duvar badana yapmak

Kahve falında duvar badana yapmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında duvar badana yapmak gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında duvar badana yapmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarı badana yapmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında duvara badana yapmak zarar göreceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar badana etmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Kahve falında badana boya yapmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eve badana yapmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir