AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara badana yapmak

Kahve falında duvara badana yapmak

Kahve falında duvara badana yapmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yeni mallara sahip olacağına, bunun da geleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında duvara badana yapmak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında duvar badana yapmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarı badana yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara badana yapmak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında duvar badana etmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boya badana yapmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, karlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini badana yapmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi badana yapmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir