AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar badana etmek

Kahve falında duvar badana etmek

Kahve falında duvar badana etmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, iyileşme göstereceğine inanılır.

Kahve falında duvar badana etmek gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında duvar badana etmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında duvarı badana yapmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara badana yapmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar badana yapmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında badana yapmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak attığı adımların boşa gideceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil badana yapmak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir