AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve badana yapmak

Kahve falında eve badana yapmak

Kahve falında eve badana yapmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, çok büyük bir acı duyacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına yorulur.

Kahve falında eve badana yapmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evde badana yapmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş evi badana yapmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işaret eder.

Kahve falında evi badana boya yapmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve badana yapmak rakipsiz hale geleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi badana yapmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev badana yapmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ev badanası yapmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir