AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı badana yapmak

Kahve falında duvarı badana yapmak

Kahve falında duvarı badana yapmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Kahve falında duvarı badana yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Kahve falında duvara badana yapmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında duvar badana yapmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalet eder.

Kahve falında duvarı badana yapmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar badana etmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında badana boya yapmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe badana yapmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir