AnaSayfa / Genel / Kahve falında badana boya yapmak

Kahve falında badana boya yapmak

Kahve falında badana boya yapmak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında badana boya yapmak gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Kahve falında badana boya yapmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında evi badana boya yapmak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında boya badana yapmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında badana boyası görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boya badana görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boya badana yapan birini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Kahve falında badana boya yaptırmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir