AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz badanalı duvar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz badanalı duvar görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında duvar badana yapmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara badana yapmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı badana yapmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında duvar badana etmek şen kahkahalar atacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Kahve falında beyaz badana yapıldığını görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz badana görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz badanalı oda görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir