AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi hapiste görmek

Kahve falında annemi hapiste görmek

Kahve falında annemi hapiste görmek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, afiyette olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında annemi hapiste gördüyseniz:

  • Duygusal taktiklerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında anneyi hapiste görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini hapiste görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında annemi hapiste görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek yenileneceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek büyük adımlar atacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir