AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis cezası aldığını görmek

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hapis cezası aldığını gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalettir.

Kahve falında birinin hapis cezası aldığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında hapis cezasına çarptırılmak durgun giden işlerin açılacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalettir.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında hapis cezası yemek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapis cezası almak hem geleceğinin güzel olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ceza aldığını görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ceza aldığını görmek ömrünün uzun olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir