AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı hapiste görmek

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı hapiste gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, güzel davetler alacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınını hapiste görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir