AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek zamanının boşa gideceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek temize çıkacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını hapiste görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini hapiste görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını hapiste görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Kahve falında birinin hapiste olduğunu görmek ödeme güçlü çekeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin hapiste görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir