AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisten kaçtığını görmek

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, durulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında hapisten kaçtığını gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Kahve falında hapisten kaçan birini görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapisten kaçırmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında hapisten kaçmaya çalışmak yeniden doğmuş gibi olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hapisten kaçtığını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek ileri gideceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, vefa göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir