AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun hapisten çıktığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir