AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi hapiste görmek

Kahve falında anneyi hapiste görmek

Kahve falında anneyi hapiste görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi hapiste gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Kahve falında anneyi hapiste görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında annemi hapiste görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında annesini hapiste görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini hapiste görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun hapisten çıktığını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hapis cezası aldığını görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir