AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut şerbeti içmek

Kahve falında dut şerbeti içmek

Kahve falında dut şerbeti içmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, istenmeyen bir yolculuğa, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna işarettir.

Kahve falında dut şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında dut şerbeti içmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında dut şerbeti görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında bal şerbeti içmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet şerbeti içmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında soğuk şerbet içmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak şerbet içmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar şerbeti içmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir