AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar şerbeti içmek

Kahve falında nar şerbeti içmek

Kahve falında nar şerbeti içmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında nar şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında nar şerbeti içmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet eder.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide şerbet içmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında ballı şerbet içmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak şerbet içmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şerbet içmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet şerbeti içmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gül şerbeti içmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, dirliğin bozulabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir