AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet şerbeti içmek

Kahve falında cennet şerbeti içmek

Kahve falında cennet şerbeti içmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, malının da hiç olacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cennet şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Kahve falında cennet şerbeti içmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyan şerbeti içmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında çilek şerbeti içmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk şerbet içmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil şerbet içmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül şerbeti içmek kalbini kıracağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına inanılır.

Kahve falında camide şerbet içmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir