AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk şerbet içmek

Kahve falında soğuk şerbet içmek

Kahve falında soğuk şerbet içmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk şerbet içmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Kahve falında soğuk şerbet içmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına inanılır.

Kahve falında cennet şerbeti içmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şerbet içmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, zararların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil şerbet içmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek şerbeti içmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında tatlı şerbet içmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, başarılarının tadına varacağına inanılır.

Kahve falında bal şerbeti içmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir