AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut şerbeti görmek

Kahve falında dut şerbeti görmek

Kahve falında dut şerbeti görmek işlerin rayından çıkacağına, nefsine uyacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulur.

Kahve falında dut şerbeti gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Kahve falında dut şerbeti içmek günlerini bunun için harcayacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında dut şerbeti görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında sıcak şerbet içmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında lohusa şerbeti görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı şerbeti görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül şerbeti içmek sıhhat ve moral bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında şerbet yaptığını görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir