AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm şerbeti içmek

Kahve falında üzüm şerbeti içmek

Kahve falında üzüm şerbeti içmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, mallarının artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, bahtının güzelleşeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm şerbeti görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ballı şerbet içmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında meyan şerbeti içmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında camide şerbet içmek yeni iş teklifleri alacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Kahve falında tatlı şerbet içmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işarettir.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir