AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal şerbeti içmek

Kahve falında bal şerbeti içmek

Kahve falında bal şerbeti içmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında bal şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Kahve falında ballı şerbet içmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bal şerbeti içmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyan şerbeti içmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı şerbet içmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında sıcak şerbet içmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar şerbeti içmek yüzünün her daim güleceğine, yetim sevindireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil şerbet içmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir