AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak şerbet içmek

Kahve falında sıcak şerbet içmek

Kahve falında sıcak şerbet içmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, ilerleyemeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak şerbet içmek gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında sıcak şerbet içmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut şerbeti içmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk şerbet içmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında meyan şerbeti içmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çilek şerbeti içmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek rahata kavuşmaya, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında camide şerbet içmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir