AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut pekmezi görmek

Kahve falında dut pekmezi görmek

Kahve falında dut pekmezi görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalettir.

Kahve falında dut pekmezi gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında dut pekmez görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Kahve falında dut pekmezi görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Kahve falında dut pekmezi yapmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında cevizli pekmez yemek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pekmez yapmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı pekmez yemek her konuda şansın yaver gideceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pekmez içmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pekmez yediğini görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir