AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez yediğini görmek

Kahve falında pekmez yediğini görmek

Kahve falında pekmez yediğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında pekmez yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında tahin pekmez yediğini görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez yediğini görmek desteksiz kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek onurlu bir hayat süreceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına inanılır.

Kahve falında üzüm pekmezi görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında pekmez yapmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında armut pekmezi görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı pekmez yemek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir