AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez içmek

Kahve falında pekmez içmek

Kahve falında pekmez içmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, ailesini hem gururlandıracağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında pekmez içmek gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Kahve falında pekmez içmek insanları kıracağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pekmez almak elde edilen nasibin artacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında pekmez aldığını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pekmez dökmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında bal pekmez görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında üzüm pekmezi görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında pekmez yediğini görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir