AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli pekmez yemek

Kahve falında cevizli pekmez yemek

Kahve falında cevizli pekmez yemek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında cevizli pekmez yemek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında cevizli pekmez yemek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahinli pekmez yemek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında pekmez yemek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pekmez yemek görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında bal pekmez yemek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında karlı pekmez yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir