AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm pekmezi yemek

Kahve falında üzüm pekmezi yemek

Kahve falında üzüm pekmezi yemek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında üzüm pekmezi görmek büyük kayıplara uğrayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işarettir.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında tahinli pekmez yemek güzel günlere kavuşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında pekmez yemek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında pekmez yemek görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı pekmez yemek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, patlama noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli pekmez yemek zamandan da kar edeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir