AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pekmez görmek

Kahve falında beyaz pekmez görmek

Kahve falında beyaz pekmez görmek maceralara atılacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz pekmez gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz pekmez görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut pekmez görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulur.

Kahve falında pekmez tahin görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar pekmezi görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal pekmez görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma pekmezi yapmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir