AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez yemek

Kahve falında pekmez yemek

Kahve falında pekmez yemek muradına ereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez yemek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında pekmez yemek görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına işarettir.

Kahve falında cevizli pekmez yemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, tatsız durumların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pekmez yemek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında bal pekmez yemek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahinli pekmez yemek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, elde edilen nasibin artacağına işarettir.

Kahve falında karlı pekmez yemek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir