AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez yapıldığını görmek

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında pekmez yapıldığını gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bal pekmez görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bal ve pekmez görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tahinli pekmez yemek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında pekmez pişirmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında armut pekmezi görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pekmez görmek sorunlarının biteceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir